Om du har hängt med i svängarna vet du redan att The Bourne Legacy, uppföljaren till Bourne-filmerna inte är riktigt en uppföljare. Jason Bourne är inte med och alltså inte heller Matt Damon som spelade hjälten från trilogin. Det är dessutom ett delvis annat team som står bakom filmen, framförallt en annan regissör. Men Filmen utspelar sig i samma värld som de andra filmerna. I rollerna syns Edward NortonJeremy Renner, Rachel Weisz, Albert Finney, Joan Allen, Scott Glenn, Stacy Keach och Oscar Isaac.

Trailern till The Bourne Legacy verkar faktiskt riktigt hyfsad. Ungefär samma stil och tempo bådar förhoppningsvis gott inför ett presumptivt biobesök mot slutet av augusti då filmen har premiär.

[youtube]2eUaZjppPm8[/youtube]

Officiellt synopsis:

The narrative architect behind the Bourne film series, Tony Gilroy, takes the helm in the next chapter of the hugely popular espionage franchise that has earned almost $1 billion at the global box office: The Bourne Legacy.  The writer/director expands theBourne universe created by Robert Ludlum with an original story that introduces us to a new hero (Jeremy Renner) whose life-or-death stakes have been triggered by the events of the first three films.

For The Bourne Legacy, Renner joins fellow series newcomers Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach and Oscar Isaac, while franchise veterans Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn and Scott Glenn reprise their roles.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print