Skådespelaren Christopher Walken är känd för sin avslappnade, melodiska röst.

Han betonar inte enstaka ord särskilt mycket när han talar. Och själv säger han att han “struntar i kommatecknen” när han talar. Han delar inte upp orden i satsdelar utan talar i ett sammanhäängande flöde. Hur skulle då Christopher Walken låta om han högläste en barnbok? Du behöver inte undra länge.

Nedan har du svaret. Han läser “Where the Wild Things Are”, eller “Till Vldingarnas land”, som är just den älskade barnbok som de flesta svenska barn har läst. Problemet för Walken är bara den att boken nästan bara består av bilder och väldigt lite text? Så hur skall man då gå tillväga? Jo man får improvisera och försöka beskriva bilderna så bra som möjligt. Tycker ni att Walken gör ett bra jobb? Kommentera gärna så får vi veta vad ni tycker!

[youtube]KKNaYlzssbc[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print