Marielle Jaffe: Nästa mordoffer i Scream 4?

Scream 4 har fått ytterligare två skådisar som sällat sig till den allt större skaran som ställs på det löpande bandet av intrikat mördade offer: Den rätt färska skådisen Marielle Jaffe och Anthony Andersson från Transformers, The Departed och lustigt nog deltog i både tredje och fjärde installationen av Scary Movie.

Vi har fått en skymt av innehållet i Pirates of the Caribbean 4: On stranger Tides.

“In this action-packed tale of truth, betrayal, youth and demise, Captain Jack Sparrow crosses paths with a woman from his past (Penelope Cruz), and he’s not sure if it’s love–or if she’s a ruthless con artist who’s using him to find the fabled Fountain of Youth. When she forces him aboard the Queen Anne’s Revenge, the ship of the formidable pirate Blackbeard (Ian McShane), Jack finds himself on an unexpected adventure in which he doesn’t know who to fear more: Blackbeard or the woman from his past.”

Alltså: Johnny Depp blir lurad av Cruz Penelope Cruz. Ja, ja det var allt för den här gången om Pirates.

Vi erbjuds också en “plot summary” av X-Men: First Class:

Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-MEN.

Något nytt som vi inte redan visste? Nej, men däremot kan avslöjas att Benjamin Walker har fått rollen som Beast och att Michael Fassbender ligger  förhandlingar om rollen som självaste Magneto.

Från bland annat: Empire Online

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print