Sponsrad Video: Rise of the Guardians – Official trailer

Oj, Rise of the Guardians , eller De fem legenderna såg ju riktigt fräck ut! Jag gillar verkligen stilen i trailern och jag är helt säker på att den gör sig mycket bättre på stor duk. Det verkar vara en riktigt härlig och rapp barn- och ungdomsfilm. Lite som TMNT blandat med Superhjältarna med en släng av A Nightmare before Christmas, inte sant? Och dessutom är Guillermo Del Toro (Blade, Hellboy) Det här kanske till och med blir årets julfamiljefilm? Eller tror inte du det? Nåja, kolla själv in filmen och låt dig inspireras av sann julanda.

Synopsis:
Världens 5 mest osannolika hjältar – Jack Frost, North (även känd som Jultomten), Bunnymund (Påskharen), Tooth (Tandfen) och Sandy (the Sandman) – blir tvungna att slå sig ihop för att hindra en uråldrig ond ande kallad Pitch (the Boogeyman) från att störta jorden ner i ett evigt mörker.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Exponera din blogg här!