Total Recall (Remake): Trailer

En remake av Total Recall är varken särskilt lockande eller nödvöndigt. Det är nog ingen som tror att filmen kan göra nån större succé. Dessutom var ju Arnold Schwarzenegger som gjorde originalet hyfsat underhållande med sina något krystade humorförsök och sin klumpiga framtoning. Men snart dyker i alla fall en remake upp och här hittar du trailern. Se och läs omdöme efter “hoppet”:  

 

Nå, vad tycker du? Handlingen verkar identisk med originalet och man känner igen en hel del bilder och design på omgivningarna. Det är mörkare och snyggare. Total Film gör paralleller med Minority Report som ser en viss likhet i stilen. Personligen vet jag inte. Jag ser inte mycket av den, eller rättare sagt: Jag ser även influenser från en hel del andra filmer, inte minst Matrix. Men fortfarande är det Total Recall man känner igen. Visst det kan bli en helt okej actionrulle. Men fortfarande ställer vi oss frågan: Vad är poängen med den när vi sett den tidigare. Behövs den egentligen och kommer de som diggade den ursprungliga versionen överhuvudtaget att bry sig?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print

2 Responses to Total Recall (Remake): Trailer

  1. Såg inte så pjåkigt ut. Har inget emot nyinspelningar bara det har fått gått några år men den tillför nog inget nytt mer än snyggare effekter. kommer nog att se även om jag gillade orginalet.

    • Visst ser det helt ok ut. Dessutom var ju en del effekter, eller “visual effects” rätt taskiga i originalet. Jag misstänker dock att filmen kan bli rätt tråkig om dom tar bort humorn. Det är framförallt den jag letar efter, men finner inget av den i trailern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Exponera din blogg här!