Nudlar, bröst och Na’vis

En extremt kort-kort inblick i det nuvarande filmnyhetsflödet, om Zhang yimou’s A simple Noodle Story, Conan och Avatar Collector’s edition.

Zhang Yimous “A Simple Noodle Story” går upp i USA. Filmen är baserad på bröderna Cohen’s Blood Simple. Den kinesiska “Hero”-regissören gör som vanligt en bildskön film. Men recensionerna ger betygen att Zhang Yimous nudlar är minst sagt ljumma. Läs Movie line’s recension.

Hetare och betydligt så verkar Conan bli. Nya bilder från filmen publiceras, liksom den ovan. Men som du ser är de censurerade. Många nakna barbar-bröst utlovas i filmen. Alltid något, för det är är väl få som tror att det blir en bra film? Hittar du de ocensurerade bilderna säg gärna till.

Avatarnytt: Mer av blåa Na’vis får du se om du köper kommande Avatar collector’s edition. James Camerons sajt MessageFromPandora.com publicerade nyheter om den kommande DVD/BLU-RAYutgåvan, men tog bort dom snabbt. Kanske de publicerades av misstag och för tidigt. Kortfattat: Du får en timmes lång dokumentär om Pandora på köpet och en version som är förlängd med hela 16 minuter. Dessutom kommer utgåvan att innehålla 45 minuter “unfinished material”. Källa

Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print

5 Responses to Nudlar, bröst och Na’vis

 1. Nja, vet i kattingen om jag tycker det behövs en förlängd version av Avatar. Räcker inte 2,5 timmar! Eller ja, behövs och behövs, men inget som jag direkt kommer att springa man ur huse för att införskaffa.

  De får sluta med de här tre timmars filmerna snart, det är sci-fi/action vi snackar om och inget epos.

 2. Ljumma recensioner eller ej, en Yimou-tagning på Blood Simple låter ju ändå rätt intressant även om det definitivt inte är en favvo-Cohen.

  Och en ny Conan måste ju bara bli bra… :grin: Vet du om de utgått från filmerna eller Howard själv?
  Sofia postade nyligen…Les parapluies de Cherbourg 1964

  • Hmm, Howard står bara för “character” i writing credits om man kollar upp IMDB. Sen är det tre rent ut sagt mediokra manusskrivare som står för resten. Så filmen blir nog mycket löst baserad på Howards alster. Resten blir säkert samma utnötta Hollywood-klichéer som ältas gång på gång. Vackra bilder, men nej, jag har definitivt inget större hopp om nya Conan. :no:

 3. Pingback: Red Nails (1936) « Rörliga bilder och tryckta ord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Exponera din blogg här!